Hyrja

TENT-EXPO është panairi i njohur në tërë botën, i organizuar çdo vit nga vetë kompania për sektorin e evenimenteve ndërkombëtare dhe strukturave të përkohshme. Tashmë është viti pesëmbëdhjetë i ekspozimit të varieteteve të shumëllojshme të sistemeve të strukturave pa mbështetje në mes të ofruara nga HTS tentiQ që bëhet së bashku me ekspozimin e novacioneve më të reja të produkteve dhe aksesorëve të kompanisë. Ky eveniment përfshin edhe demonstrimin e produkteve dhe vizita informuese në fabrikën prodhuese të kompanisë HTS tentiQ.

Përveç produkteve HTS tentiQ, ekspozita përfshin edhe furnitorë të tjerë kryesorë pajisjesh, që kanë lidhje me industrinë, të cilët udhëtojnë nga e gjithë bota për të ekspozuar produktet e shërbimet e tyre. Ata përfshijnë furnitorët e mobilieve, furnitorët e programeve kompjuterike të evenimenteve / inventareve, furnitorët për veshjet e brendshme, furnitorët e sistemeve të ajrit të kondicionuar dhe ajrimit.

Pjesëmarrja në panair është falas dhe përfshin ushqim dhe pije falas gjatë të gjithë evenimentit. Për më tepër, për ata që udhëtojnë nga jashtë, HTS tentiQ ofron qëndrim në hotel dhe transferta falas për në panair e hotel.

Evenimenti është zgjeruar dhe tani tërheq më shumë se 2000 pjesëmarrës në 4 ditët e tij, e organizohet në nëntor në vendin e ekspozimit në Wächtersbach, ndërtuar qëllimisht për panaire në Gjermani.

Ne presim me padurim që të takohemi me ju në vitin 2020.

Heribert Decher, Shefi ekzekutiv

GaleriaTENT-EXPO Address

HTS tentiQ TENT-EXPO
Messe Wächtersbach
Main-Kinzig- Strasse
D-63607, Wächtersbach
Germany

Contact Details

HTS tentiQ
Kefenrod, D-63699
Germany
Tel: +49 (0) 60 49 95 100
Fax: +49 (0) 60 49 95 1020
Email: tentexpo@hts-tentiq.com