Të përshtatshme për

  • Ndërtesa për shumë sporte
  • Aplikime sportive në mjedis brenda
  • Mbulesa për pishina noti
  • Mbulesa për fusha tenisi
  • Pista patinazhi
  • Objekte për kuajt


Gjenden në gjerësi nga

10.00m deri në 40.00m


Zgjedhja e një strukture sportesh nga HTS tentiQ ofron kursime të konsiderueshme të kostos kundrejt një ndërtese të ndërtuar më tradicionalisht së bashku me afate kohore të shkurtra prodhimi dhe ndërtimi, plus fleksibilitet për ta adaptuar, rivendosur ose shitur ndërtesën në një moment të caktuar.

Strukturat standarde të sportit gjenden në gjatësi të pakufizuara dhe me lartësi kulmi prej 4 m me gjerësi që shkojnë nga 10 m deri në 40 m. Madhësitë dhe specifikimet e përshtatura plotësisht janë pjesë e kësaj game dhe janë krijuar dhe projektuar për të plotësuar kërkesat e projektit dhe vendit.

Pjesët Kryesore

Skeleti

Skeleti është prodhuar nga HTS tentiQ në Gjermani nga një kombinim prej alumini të anodizuar me cilësi të lartë dhe çeliku të galvanizuar me rezistencë korrozive për pjesët lidhëse.

 

 

Mbulesa

Ofrohet duke përdorur Polivinilkloridin (PVC) më të fundit me fill të shkurtër, kundra rritjes së fungicideve, me shkëlqim të lartë të bardhë, që i reziston zjarrit, i tejdukshëm ose opak në pajtim me standardet ndërkombëtare përfshi DIN 4102 B1, BS 5438 / 7837.
Mbulesat mund të jenë një sistem çatie me një shtresë të vetme ose të dyfishtë, e kjo e fundit ofron izolim dhe kontroll të temperaturës dhe të dyja krijojnë një shkallë të lartë të dritës natyrale.

Aksesorët

Zgjedhje të veshjes së mureve të izoluara dhe pa-izoluara, dyer për lëvizjen e këmbësorëve dhe automjeteve, panele ndarëse, ndriçim, ngrohje, HVAC

Pyesni rreth Struktura për Sporte


Galeria