Të përshtatshme për

  • Festa
  • Funksione
  • Dasma
  • Evenimente
  • Ekspozita
  • Panaire tregtare
  • E më shumë


Gjenden në gjerësi nga

3.00m deri në 10.00m


Pjesa më e madhe e suksesit të këtij sistemi vjen nga karakteristikat e reja dhe të lehta për përdoruesin që përfshijnë komponentë plotësisht të këmbyeshëm duke e bërë magazinimin, transportimin, instalimin dhe heqjen, një proces tejet të thjeshtë, të shpejtë dhe të efektshëm.

Tendat për festa gjenden në forma dhe madhësi të ndryshime dhe shkojnë nga gjerësi pa pagesa prej 3 m deri 10 m dhe kanë lartësi standarde kulmi prej 2,3 m në shumicën e sistemeve. Mund të arrihet edhe gjatësia e pakufizuar në pjesë prej 3 m ose 5 m. Ka opsione standarde ose të personalizuara.

Pjesët Kryesore

Skeleti

Skeleti është prodhuar nga HTS tentiQ në Gjermani nga një kombinim prej alumini të anodizuar me cilësi të lartë dhe çeliku të galvanizuar me rezistencë korrozive për pjesët lidhëse.

Mbulesa

Ofrohet duke përdorur Polivinilkloridin (PVC) më të fundit me fill të shkurtër, kundra rritjes së fungicideve, me shkëlqim të lartë të bardhë, që i reziston zjarrit, i tejdukshëm ose opak në pajtim me standardet ndërkombëtare përfshi DIN 4102 B1, BS 5438 / 7837.

Aksesorët

Çadrat për festa mund të jenë sisteme të përforcuara me xham ose mure të ngurta me ABS, dyer, mbulesa mbi kokë, platforma, kaseta ose sisteme dyshemeje me nën-kornizë çeliku dhe shumë të tjera.

Pyesni rreth Tenda Të Vogla Për Festa RÖDER HTS PZ


Galeria