Të Përshtatshme Për

  • Hapësira të përkohshme ose gjysmë të përkohshme për evenimente
  • Mikpritje
  • Evenimente sportive
  • Festivale
  • Panaire tregtare


Gjenden në gjerësi nga

10.00m – 60.00m


Jo vetëm që shumëllojshmëria e madhe e projektimeve brenda gamës siguron një zgjedhje të madhe të këndshme për t’u parë, por komponentët e këmbyeshëm mundësojnë që strukturat standarde të përmirësohen lehtësisht në një projektim alternativ si për shembull çati me kulm ose funde me forma të posaçme.

Kjo gamë e gjerë e tendave të mëdha për shitje janë në dispozicion nga 10,00 m deri në 60,00 m gjerësi dhe një gjatësi që mund të rritet ose ulet në distanca pjesësh prej 5,00 m. Ka opsione standarde ose të personalizuara

Pjesët Kryesore

Skeleti

Skeleti është prodhuar nga HTS tentiQ në Gjermani nga një kombinim prej alumini të anodizuar me cilësi të lartë dhe çeliku të galvanizuar me rezistencë korrozive për pjesët lidhëse.

Mbulesa

Ofrohet duke përdorur Polivinilkloridin (PVC) më të fundit me fill të shkurtër, kundra rritjes së fungicideve, me shkëlqim të lartë të bardhë, që i reziston zjarrit, i tejdukshëm ose opak në pajtim me standardet ndërkombëtare përfshi DIN 4102 B1, BS 5438 / 7837.

Aksesorët

Pamja dhe dukja e këtyre tendave të mëdha mund të transformohet lehtësisht duke shtuar një gamë aksesorësh përfshi mure prej xhami ose të ngurta ABS, dyer, mbulesa tërheqëse mbi kokë, sisteme dyshemesh me kaseta krejtësisht të integruara ose me nën-kornizë prej çeliku dhe shumë të tjera.

Pyesni Rreth Tendave Të Mëdha Për Festa RÖDER HTS PZ


Galeria