Të përshtatshme për

  • Akomodim
  • Zyra
  • Mensa
  • Argëtim
  • Hangarë
  • Mirëmbajtje
  • Magazinim
  • Kampe në terren
  • Raste emergjente
  • Dhe më shumë
Unike për gamën dhe një nga risitë më të rëndësishme që ka hyrë në treg në vitet e fundit është streha me karbon-hibrid, një sistem krejtësisht i patentuar që ka një skelet më të lehtë por më të fortë që është më i vogël, i thjeshtë, i shpejtë dhe më ekonomik për t’u përdorur, transportuar dhe instaluar.

Madhësi të ndryshme standarde ose të përshtatura nga tendat e vogla të emergjencës deri te hangarët e mëdhenj për avionë, me mure dhe çati jeshile ose të bardha në varësi të aplikimit. Të përshtatshme për zgjidhje individuale ose kampe të plota.

Pjesët Kryesore

Skeleti

Skeleti është prodhuar nga HTS tentiQ në Gjermani nga një kombinim i aluminit të anodizuar me cilësi të lartë, fibra karboni dhe çelik të galvanizuar me rezistencë korrozive për pjesët lidhëse.

Mbulesa

Ofrohet duke përdorur Polivinilkloridin (PVC) më të fundit me fill të shkurtër, kundra rritjes së fungicideve, me shkëlqim të lartë të bardhë, që i reziston zjarrit, i tejdukshëm ose opak në pajtim me standardet ndërkombëtare përfshi DIN 4102 B1, BS 5438 / 7837.

Aksesorët

Mbrojtëse nga dielli, mbulesa, dysheme, HVAC, fletë izolimi, elektrike, rafte transporti, rimorkio dhe kontejnerë, zgjidhje për kampe

Pyesni rreth Streha që ndërtohen shpejt


Galeria