Të përshtatshme për

  • Evenimente
  • Mikpritje
  • Panaire tregtie

 

  • Vende për hyrjet
  • Pritjet e shumë të tjeraGjenden në gjerësi nga

3.00m deri në 20.00mGama e gjerë e Çadrave Marquees për shitje nga HTS tentiQ mbulon pothuaj çdo projektim, zgjedhje dhe opsion të mundshëm, përfshi karakteristikat e veçanta të përfshira në to për të mundësuar një ndërtim të shpejtë e të lehtë. Ka opsione të projektimit standard dhe sipas kërkesës

 

Çadrat Marquees gjenden në një numër madhësish katrore nga 3 m deri 20 m në gjerësi pa pengesa me lartësi deri në 3,17 m. Çadrat janë tejet fleksibël në lidhje me planimetrinë dhe projektimin pasi mund të lidhen pa rënë në sy me njësi të tjera, duke krijuar madhësi më të mëdha dhe opsion për konfigurime të shumëfishta.

Pjesët Kryesore

Skeleti

Skeleti është prodhuar nga HTS tentiQ në Gjermani nga një kombinim prej alumini të anodizuar me cilësi të lartë dhe çeliku të galvanizuar me rezistencë korrozive për pjesët lidhëse.

Mbulesa

Ofrohet duke përdorur Polivinilkloridin (PVC) më të fundit me fill të shkurtër, kundra rritjes së fungicideve, me shkëlqim të lartë të bardhë, që i reziston zjarrit, i tejdukshëm ose opak në pajtim me standardet ndërkombëtare përfshi DIN 4102 B1, BS 5438 / 7837.

Aksesorët

Aksesorët përfshijnë xhamat ose muret e ngurta, njësitë e dyerve, mbulesat e sipërme, sistemet e dyshemesë dhe më shumë.

Pyesni rreth tendave Marquees


Galeria