Të përshtatshme për

  • Evenimente të mëdha
  • Mikpritje

 

  • Evenimente sportive
  • Dhe shumë të tjera


Gjenden në gjerësi nga

10.00m deri në 40.00m


Këto tenda superiore me dy e tre kate janë të shkëlqyera si pika tërheqëse në evenimentet sportive ose të mëdha ku kërkohet mikpritja e lartë, së bashku me një pamje të këndshme! Secili projektim mund të adaptohet me atriume, ballkone, vende për të shikuar spektatorët dhe vende me tarraca

Gjerësitë standarde pa pengesa janë 10 m deri 40 m, megjithatë projektimi i veçantë modular do të thotë se gjatësia dhe gjerësia aktuale janë të pakufizuara. Ka opsione standarde ose të personalizuara.

Pjesët Kryesore

Skeleti

Skeleti është prodhuar nga HTS tentiQ në Gjermani nga një kombinim prej alumini të anodizuar me cilësi të lartë dhe çeliku të galvanizuar me rezistencë korrozive për pjesët lidhëse.

 

Mbulesa

Ofrohet duke përdorur Polivinilkloridin (PVC) më të fundit me fill të shkurtër, kundra rritjes së fungicideve, me shkëlqim të lartë të bardhë, që i reziston zjarrit, i tejdukshëm ose opak në pajtim me standardet ndërkombëtare përfshi DIN 4102 B1, BS 5438 / 7837.

Aksesorët

Pamja vizuale dhe funksionaliteti mund të përmirësohen më tej me një përzgjedhje të gjerë të aksesorëve përfshi; mbulesa çatish të izoluara mbushur me ajër, sisteme me mure solide ose prej xhami, dyer të dyfishta dhe të vetme, shkallë të brendshme dhe të jashtme, parmakë, sisteme dyshemesh të nivelit të poshtëm ose sipërm, shtresa dekorative e shumë të tjera.

Pyesni rreth Struktura Me Dy Kate/disa Nivele


Galeria