Të përshtatshme për

  • Festa
  • Funksione
  • Dasma
  • Evenimente
  • Ekspozita
  • Panaire tregtare
  • E më shumë


Gjenden në gjerësi nga

3.00m deri në 12.00m


Sistemi i çadrave për evenimente i serisë P nga Höcker kombinon komponentë të thjeshta që kërkojnë pak kohë për montimin. Çadra mund të adaptohet lehtë duke integruar zgjatjet gjysmë gjashtëkëndore ose tetëkëndore ose konvertime me kulm të lartë të çatisë që e theksojnë në mënyrë dramatike pamjen.

Këto çadra gjenden në gjerësi pa pengesa prej 3 m deri 12 m dhe me një lartësi standarde kulmi prej 2,4 m. Gjatësia fillon me 6 m që mund të zgjatet pafundësisht në zgjerimet me pjesë prej 3 m. Ka opsione standarde ose të personalizuara.

Pjesët Kryesore

Skeleti

Skeleti është prodhuar nga HTS tentiQ në Gjermani nga një kombinim prej alumini të anodizuar me cilësi të lartë dhe çeliku të galvanizuar me rezistencë korrozive për pjesët lidhëse.

 

Mbulesa

Ofrohet duke përdorur Polivinilkloridin (PVC) më të fundit me fill të shkurtër, kundra rritjes së fungicideve, me shkëlqim të lartë të bardhë, që i reziston zjarrit, i tejdukshëm ose opak në pajtim me standardet ndërkombëtare përfshi DIN 4102 B1, BS 5438 / 7837.

Aksesorët

Ky sistem i çadrave për evenimente mund të përmirësohet lehtësisht me një numër aksesorësh përfshi nën-kornizën prej çeliku ose sistemin e dyshemesë me kaseta, sisteme muresh të ngurta ABS ose prej xhami, dyer njëshe ose dyshe, drita në shtresat mbuluese dhe më shumë.

Pyesni rreth Çadra të Vogla Marquees Të Serisë P Nga HÖCKER


Galeria