Të përshtatshme për

  • Hapësirë të përkohshme ose gjysmë të përkohshme për evenimente
  • Mikpritje
  • Evenimente sportive
  • Festivale
  • Panaire tregtare
  • Dhe më shumë


Gjenden në gjerësi nga

10.00m deri në 60.00m


Këto çadra të mëdha Marquees janë bërë struktura e preferuar e zgjedhur nga shumë prej kompanive kryesore të evenimenteve dhe ekspozitave. Variacionet dhe zgjedhja në projektim dhe formë ofron një opsion për pothuaj të gjithë dhe çdo gjë, përfshi instalimet gjysmë të përhershme për evenimente.

Forma modulare dhe madhësi me gjerësi pa pengesa nga 10 m deri 60 m, me lartësi kulmi që shkon nga 2,66 m deri në 6 m dhe gjatësi të pakufizuar. Ka opsione standarde ose të personalizuara.

Pjesët Kryesore

Skeleti

Skeleti është prodhuar nga HTS tentiQ në Gjermani nga një kombinim prej alumini të anodizuar me cilësi të lartë dhe çeliku të galvanizuar me rezistencë korrozive për pjesët lidhëse.

 

Mbulesa

Ofrohet duke përdorur Polivinilkloridin (PVC) më të fundit me fill të shkurtër, kundra rritjes së fungicideve, me shkëlqim të lartë të bardhë, që i reziston zjarrit, i tejdukshëm ose opak në pajtim me standardet ndërkombëtare përfshi DIN 4102 B1, BS 5438 / 7837.

Aksesorët

Çati me kulm të lartë, pjesë me çati të tejdukshme dhe të zbukuruar, mure të ngurta ABS ose mure prej xhami, dyer njëshe ose dyshe, sisteme dyshemeje, ndriçim, mbulesa dhe shumë të tjera.

Pyesni rreth Çadra të Mëdha Marquees Nga HÖCKER Të Serisë F


Galeria