Të përshtatshme për

Tenda të plota ose pjesë dhe përbërës që përputhen me sistemet nga prodhuesit e tjerë.

Gjenden në gjerësi nga

3.00m deri në 50.00m


Gama jonë kompatibël e strukturave të përkohshme janë 100% kompatibël dhe të padallueshme për nga struktura nga sistemet alternative. Kjo do të thotë se mund të largoheni nga një ofrues ekzistues nëse ata nuk i plotësojnë nevojat tuaja për sa i përket zgjedhjes, disponueshmërisë, çmimit ose kohëzgjatjes.
Të gjitha format dhe projektimet i keni në dispozicion, që nga tendat e vogla 3 m të gjera deri te strukturat e mëdha për evenimente 50 m të gjera.

Na kontaktoni për të mësuar se me cilat tenda alternative ose sisteme strukturash të përkohshme përshtaten këto gama.

Pjesët Kryesore

Skeleti

Skeleti është prodhuar nga HTS tentiQ në Gjermani nga një kombinim prej alumini të anodizuar me cilësi të lartë dhe çeliku të galvanizuar me rezistencë korrozive për pjesët lidhëse.

 

Mbulesa

Ofrohet duke përdorur Polivinilkloridin (PVC) më të fundit me fill të shkurtër, kundra rritjes së fungicideve, me shkëlqim të lartë të bardhë, që i reziston zjarrit, i tejdukshëm ose opak në pajtim me standardet ndërkombëtare përfshi DIN 4102 B1, BS 5438 / 7837.

Aksesorët

Gamë e plotë aksesorësh që përfshijnë nën skelete me hekur ose sisteme dyshemesh të integruara me kaseta, sisteme të mureve të ngurta ABS ose me xhama, dyer teke ose dopjo, ndriçim në veshje e më shumë.

Pyesni rreth Strukturave të Përkohshme Kompatibël


Galeria