Të përshtatshme për

  • Ruajtje
  • Magazina
  • Punishte
  • Prodhim

 

  • Logjistikë
  • Shitje
  • Argëtim
  • Dhe më shumë


Gjenden në gjerësi nga

5.00m deri në 30.00m


Kur kërkoni një strukturë të fortë për një periudhë afatmesme dhe afatgjatë, përgjigja është një ndërtesë e përkohshme magazine HTS.

Ndërtesat janë prodhuar duke përdorur një skelet industrial alumini që do të thotë se duhen vetëm pak ditë për t’i ndërtuar në vend, mund të përdoren mbi baza të përkohshme ose të përhershme dhe mund të kursejnë koston dhe kohën kur krahasohen me një ndërtesë më tradicionale.

Magazinat e përkohshme gjenden në një sërë madhësish: Gjerësi pa pengesa: 5 m – 30 m, lartësia e kulmit: 3,5 m – 6,2 m dhe gjatësi e pakufizuar në pjesë prej 5 m. Shtrirje më të mëdha, lartësi kulmi që përfshijnë ngarkesa më të larta të erës dhe borës mund të ofrohen sipas kërkesës.

Pjesët Kryesore

Aliazh alumini i gradës industriale me skelet çeliku.

Mbulimin e çatisë

Ekzistojnë tri opsione të ndryshme për mbulimin e çatisë: shtresë e vetme për mbrojtje bazë ndaj motit, me fryrje termike për të kontrolluar temperaturën dhe eliminuar kondensimin dhe panele çatie me çelik të përbërë me një vlerë të lartë “U” për izolim të plotë.

Muret anësore

Opsionet për muret anësore përfshijnë, PVC të butë, mure me hekur të valëzuar, mure me panele të izoluara 40 mm, 60 mm, 80 mm dhe 100 mm si dhe sistem muresh me xhama.

Aksesorët

Për më tepër, të gjitha strukturat e përkohshme për biznese dhe industriale shoqërohen me një seri gjithëpërfshirëse aksesorësh që përfshijnë dyer personeli, dyer me qepena, ndriçim, shpërndarje të energjisë, HV/AC e të tjera.

Pyesni rreth Ndërtesa Industriale dhe Tregtare


Galeria