Së bashku me një gamë të gjerë dhe të larmishme të tendave për festa dhe strukturave të përkohshme, HTS tentiQ mund të ofrojë një përzgjedhje të gjerë të aksesorëve dhe pajisjeve për të përshtatur më tej dhe për të përmirësuar mjedisin tuaj të përkohshëm.

Gama jonë standarde e produkteve të aksesorëve përfshin kategoritë e mëposhtme; edhe pse ka artikuj të tjerë më specifikë të tillë si shkallët për strukturat tona me shumë nivele, mbulesat e brendshme dhe raftet e transportit për të gjithë komponentët, etj.

 

Përbërësit e çative

Panele çatie PVC

Panelet tona me PVC për çatitë janë ndërtuar nga pëlhura të veshura me cilësi të lartë evropiane të projektuara për përdorim në sistemet tona të strukturave të përkohshme. Materiali ynë standard është poli-xham i tejdukshëm dhe pëlhurë e bardhë e tejdukshme ose e errët (ofrohen edhe ngjyra të tjera sipas kërkesës). Të gjitha materialet e paneleve të çative i rezistojnë rrezeve ultraviolet dhe ngadalësojnë flakën sipas standardeve ndërkombëtare. Panelet e çatisë janë të pajisura me një zgjedhje të perdeve të drejta ose të valëzuara.

Muret

PVC

Muret tona me PVC janë ndërtuar nga pëlhura të veshura me cilësi të lartë evropiane të projektuara për përdorim në sistemet tona të strukturave të përkohshme. Materiali ynë standard është pëlhurë e bardhë e tejdukshme ose e errët (ofrohen edhe ngjyra të tjera sipas kërkesës). Të gjitha materialet PVC i rezistojnë rrezeve ultraviolet dhe ngadalësojnë flakën sipas standardeve ndërkombëtare. Panelet e murit ofrohen ose me PVC të ngurta, në stilin gjeorgjian ose me dritare panoramike.

Të ngurta/të izoluara

Muret e ngurta ABS janë një opsion i shkëlqyer për një produkt të parësor që ofron fortësi dhe siguri shtesë. Përndryshe, për një nivel më të lartë të kontrollit të temperaturës, muret ISO-THERM krijojnë mure tërheqëse dhe të qëndrueshme, të kombinuara me një shkallë më të lartë të izolimit.

Xham

Muret krejtësisht prej xhami ofrojnë një pamje me cilësi të lartë dhe sigurojnë shikueshmëri të shkëlqyer si brenda dhe jashtë strukturës. Skeletet e panelit janë ndërtuar ose me UPVC ose alumin, e secili ka një numër opsionesh të projektimit. Të gjitha xhamat kanë veshje sigurie sipas standardeve ndërkombëtare.

Dyshemeja

Dysheme me nën-kornizë prej çeliku/alumini

Për të gjitha sistemet e çadrave HTS. Sistemi i dyshemesë me nën-kornizë prej çeliku ofron një zgjidhje ekonomike dhe të gjithanshme për të krijuar një dysheme të niveluar për ngarkesa të larta. Sistemi përbëhet nga kryqe çeliku dhe mbajtës gjatësorë që krijojnë bazamentin e ngurtë mbi të cilin mund të vendosen parketet prej druri që ndërlidhen. Parketet ndërlidhëse lidhen në vend çdo 3 m për tendat e festave dhe 5 m për tendat e mëdha me gjerësi të papenguar. Pasi vendoset, dyshemeja me nën-kornizën prej çeliku ofron një bazament dyshemeje të ngurtë të përkohshme për strukturën tuaj të përkohshme.

Dyshemeja me kasetë

Ofrohet për të gjitha sistemet e tendave HTS dhe përdoret gjerësisht nga kompanitë profesionale qiradhënëse të evenimenteve. Duke përdorur komponentë minimalë, sistemi i dyshemesë me kasetë ofron një sistem dyshemeje të shpejtë për t’u instaluar dhe të lehtë për t’u përdorur të integruar krejtësisht me sistemet tona të tendave dhe aksesorët për muret. Sistemi përbëhet nga një nën-konstruksion alumini me peshë të lehtë me pllaka me kasetë ndërlidhëse që ekzistojnë në dru të përpunuar që nuk rrëshqet ose gjuhëza me tre shtresa dhe dru me kanal.

Dysheme për pesha të rënda

Të disponueshme për të gjitha tendat e mëdha në distanca prej 5 m, sistemi për dyshemetë që durojnë pesha të rënda krijon një bazament të fortë për strukturën tuaj të përkohshme. Prodhuar nga një kornizë çeliku të fortë ose çeliku të galvanizuar me një zgjedhje prej shtresash druri të forta me një kapacitet mbajtës prej 350 kg dhe 500 kg për m². Sistemi i dyshemeve të forta është i disponueshëm në gjerësi standarde prej 2,5 m dhe katër gjatësi të ndryshme prej 5 m, 7,5 m dhe 10 m, projektuar për kapacitete optimale mbartjeje.