Gama e plotë e tendave dhe strukturave nga HTS tentiQ është një nga koleksionet më të shumëllojshme për shitje në të gjithë botën.

Ne mund përmbushim praktikisht çdo kërkesë që nga një çadër e vogël bazë dhe ekonomike ose tendë për festë deri në një vend të madh unik dhe të stërholluar gjysmë të përhershëm për evenimente.

Gama jonë përfshin: Çadra, tenda për festa, struktura për evenimente të mëdha, tenda me disa kate, struktura për sporte, streha ushtarake, magazina dhe struktura të përshtatura.

Ne mund të përshtatemi edhe me sisteme alternative nga prodhues të tjerë liderë me gama kompatibël, duke siguruar që të mos “bllokoheni” te një ofrues nëse kostot, disponueshmëria ose koha e livrimit janë më të pafavorshme.


Lexoni gjithë përmbledhjen e gamës së plotë të produkteve tona më poshtë për të parë se cili sistem është i përshtatshëm për ju, ose përndryshe na kontaktoni këtu për këshilla dhe udhëzime.

Na kontaktoni

Përse ne?

Shiko

Shiko broshurën tonë të produkteve

Shiko