Nga tenda të vogla e të thjeshta për festa deri në struktura të mëdha sipas kërkesë – dhe çdo gjë tjetër ndërmjet

  • Një nga gamat më të mëdha dhe të larmishme të tendave dhe strukturave
  • Zgjidhje për çdo eveniment sportiv, të aviacionit, ushtarak, të industrisë e më shumë

 

  • Prodhim vendas gjerman bazuar mbi certifikimin ISO
  • Produkte të shpejta, direkt nga fabrika, me çmime konkurruese me shpërndarje globale

Një pikë e vetme për tendat dhe strukturat e përkohshme

Ne kemi punuar shumë gjatë viteve për të siguruar që të kemi një sërë produktesh dhe shërbime mbështetëse që mund të plotësojnë pothuaj çdo nevojë – deri sa u bëmë një pikë e vetme për tendat dhe strukturat e përkohshme.Zgjedhje e zgjeruar

Një zgjedhje e zgjeruar dhe e shumëllojshme me më shumë se 600 tenda, struktura të përkohshme dhe aksesorë – për shitje në të gjithë botën.


Shtrirje globale

Ekipi i brendshëm i shitjeve me më shumë se 60 ekspertë janë vendosur në mënyrë strategjike në të gjithë botën, e ofrojnë njohuri vendore, mbështetje dhe shpërndarje në shumicën e rajoneve globale.


Projektim dhe novacion

Novacion i vazhdueshëm duke përdorur teknologji dhe materiale të avancuara, përfshi gamën e strukturave unike dhe krejtësisht të patentuara me karbon hibrid.


Disponueshmëri

Fabrika prodhimi jashtëzakonisht moderne që mund të prodhojnë 60,000 m² struktura të reja në javë – duke siguruar dërgim të shpejtë, ekonomik dhe direkt nga fabrika në të gjithë botën.


Mbështetje

E gjithë mbështetja teknike që ju duhet përpara, gjatë dhe pas shitjes, përfshi instalimin e plotë dhe menaxhimin e projektit kur nevojitet.

Dëshmi